streda 29. augusta 2012

Tokyo Dome K-DREAM LIVE 2012



                Tokyo Dome, alebo K-DREAM LIVE, to je už meno. Vie to každý v Kpop, čo to znamená, keď príde pozvánka na vystúpenie práve v tejto obrovitánskej hlave, ktorá mne osobne príde ako obrovský štadión, do ktorého by sa zmestili naše tri. A je to skutočne pocta dostať sa tam a čože sa nestalo? Môj milovaný Nu'est 뉴이스트 sa dostal práve tam.





             Nebolo to ani tak dávno, čo sa vrátili s ich krásnym singlom Action a vyšvihli sa krásne vysoko, ako na posty najlepší comeback a podobne. Ich návrat xzaznamenal skutočne veľký boom a práve preto boli pozvaní, aby s veľkými hviezdami ako je napríklad Zuno, brat ešte známejšieho Xiah Junsu, vystupovali práve v tomto Tokyo Dome, na K-DREAM LIVE. A nebolo to len tak niečo, naša malinká, mladunká skupina totižto veľkú šov otvárala. A môžeme povedať, že s obrovským úspechom.

          29teho Júla naši mladí odleteli do Japonska a hoci to bolo ich úplne prvé vystúpenie v Japonsku, predviedli bezchybný, charizmatický výkon, ktorý si získal nesmireny jasot, pískot a ohlas od fanúšikov v publiku.
 


       Nemali to jednoduché, zaskvieť sa pri skupinách ako Supernova, MyName, či Infinite, alebo už spomínaného Zuna, presláveného hlavne v Číne, ktorá je jeho hlavným pôsobiskom a preto sa pripravovali nesmierne pevne, poctivo, aby predviedli excelentné otvorenie veľkej show.

           Publikum, ktoré tam bolo a videlo ich po prvýkrát, sa vyjadrilo, že si ich nesmiernou aurou a silným predstavením získali ich srdcia a od toho večera majú v Japonsku svojich stálych fanúšikov. Veď posúďte sami, či ich vystúpenie bolo, alebo nebolo profesionálne.



Cr.:allkpop.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára