streda 29. augusta 2012

Nu'est 뉴이스트 v Austrálii

    Tak, čo poviete na malý výlet do Austriálie? Nu'est 뉴이스트 sa tam dostal a to ako porotcovia v tanečnej súťaži, v ktorej si mladý intreperti mohli vybrat z kpop intrepretov, koho pieseň zatancujú.


   Samozrejme ako prvé mali vystúpenie so svojim comebackovým singlom Action a ich veľlmi rozkošnou piesňou Not Over You, ktorej videoklip je skutočne veľmi zvláštny a odporúčam pozrieť. 



   Tak ale späť k veci, o ktorej sme chceli sa dozvedieť. Náš milovaný Nu'est 뉴이스트 sa teda v jeden deň pobalil a objavil na letisku, kde ich čakala desať hodinová cesta lietadlom. Popravde netuším či lietajú ako my, s veľkými lietadlami natrepaní jeden na druhom v nepohodlných sedadlách, alebo majú od spoločnosti ich vlastné, ktoré su o niečo pohodlnejšie, ale tak objavili sa na letisku Incheon.


    Desať  hodín sa fanúšikovia na twittery dohadovali, kedy asi približne pristanú a ako ťažko závidíme tým, ktorí sú v Austrálii a budú mať možnosť ich vidieť a stretnúť. Nakoniec sa ale naše twitterové trápenie skončilo a milovaná pätica pristála u protinožcov.





     Napriek dlhej a únavnej ceste mali presný harmonogram, ktorý museli dodržať a tak ich hned poslali von a samozrejme prenasledovaní kamerami a fotoaparátmi sa museli tváriť sviežo a usmiato. Ja na ich mieste pošlem všetkých niekam, pekné alebo nepekné mesto. Zadok by sa mi sťažoval po dlhej ceste a nie to sa ešte usmievať. No chlapci moji máte môj obdiv. 
      Niekoľko dní mali presný program, ktorý zahŕňal návštevu pláže, samozrejme ich súťaž a hodnotenie, kde sa preukázali ako správny porotcovia, stretnutia s fanúšikmi a dokonca pre jednu veľmi šťastnú fanynku i návštevu zoo a obed. Byť tak na jej mieste.


     Koniec tohto celého príbehu ale stále nieje a viete prečo? V Kórei v dni, kedy sa naši mladí mlai vrátiť, zúril tajfún, takže ďalšie desať hodinové tŕpnutia, či pristanú v bezpečí a nič sa im nestane. Nakoniec to všetko dobre dopadlo a Renchan mal správny výraz ako by som si ja predstavovala po tom všetkom. 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára